De voordelen van Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) is dé branchespecifieke ERP software van Microsof. Meer dan een miljoen mensen wereldwijd gebruiken Microsoft Dynamics NAV om hun gespecialiseerde bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Het is bovendien in meer dan 42 landen beschikbaar.

Microsoft Dynamics NAV verbindt de bedrijfsprocessen zoals financiën, productie, voorraadbeheer, distributie en servicemanagement.

erpsoftware-online-kernwaarden

Het succes van Microsoft Dynamics NAV en van de bedrijven die het gebruiken, is grotendeels te danken een aantal kernwaarden:

 

  • Microsoft Dynamics NAV biedt krachtige end-to-end functionaliteit – hiermee kunt u (bijna) ieder onderdeel van uw bedrijf beheren.
  • Microsoft Dynamics NAV heeft een internationaal bereik – beschikbaar in meerdere talen en valuta als u wereldwijd zaken doet.
  • Microsoft Dynamics NAV is eenvoudig aan te passen – snel op maat te maken voor uw bedrijfsdoelen.
  • Microsoft Dynamics NAV is eenvoudig te gebruiken – op korte termijn: snelle implementatie op basis van branchespecifieke sjablonen en aansluiting bij uw bestaande bedrijfsapplicaties zoals Microsoft Office. Op lange termijn: een innovatieve bedrijfsoplossing met een lage total cost of ownership (TCO)
Share